Breddegrad og længdegrad af Danmark Danmark breddegrad og længdegrad

Leder du efter de længde og breddegrad i Danmark? du er kommet til det rette sted. På breddegrad.com kan du få præcis breddegrad og længdegrad for alle steder rundt om i verden.

Breddegrad af Danmark er og længden af Danmark er , hvis du vil se breddegrad og længdegrad af andet sted bare søge efter det her.

på udkig efter en mere nøjagtig breddegrad? Klik på et af linket til Danmark byer nedenfor

information om danmark

Danmark er det mindste land i Skandinavien og ligger på Breddegrad 56.26392° N og Længdegrad 9.50178500000004° E. Landet er et konstitutionelt monarki, som er over 1.200 år gammelt. På nuværende tidspunkt er det Dronning Margrethe, som er landets officielle overhoved.

Der bor knapt seks millioner mennesker i Danmark, der indgår i et rigsfællesskab med de autonome territorier Færøerne og Grønland. Danmark er ikke landfast med de andre skandinaviske nationer Sverige og Norge, men er forbundet med Sverige via Øresundsbroen.

Landet har tempereret klima med milde vintre og kølige somre. Da det ligger på de nordlige breddegrader, er der stor forskel på dagtimer med lys i sommer- og vinterhalvåret. Danmark har en lang historie, som kan opleves på de mange museer rundt omkring i landet. Der er desuden en stærk tradition for musikfestivaler, hvor Roskildefestivalen er den største med over 100.000 besøgende hver sommer. Kendte danskere tæller astronomen Tycho Brahe, forfatteren Karen Blixen, poeten Piet Hein og instruktøren Lars Von Trier.

på samme breddegrad

Danmark ligger på samme breddegrad (55°) som Rusland (Moskva), Tyskland (Berlin) og USA (Alaska), mens længdegraden (12°) deles med en lang række europæiske lande såsom Italien, San Marino samt Sabha i Libyen, Angola og en række unavngivne steder på Antarktis.

Danmark breddegrad og længde

Danmark Breddegrad
Danmark Længde
Danmark - FAQ
hvad er københavnsens breddegrad Danmark?
Danmark breddegrad er
hvad er københavnsens længde Danmark?
Danmark længde er

Byer i Danmark